in

Протестиращи пред Съдебната палата: Няма да мръднем, докато Гешев не бъде изметен

Няма да мръднем от Съдебната палата, докато главният прокурор Иван Гешев не си подаде оставката. Това казаха протестиращи, които и тази вечер са пред Палатата. Както Фрог съобщи от снощи там е изгладен палатков лагер по подобие на този, който беше издигнат на „Орлов мост“ лятото на м. г.

Един от протестиращите – Петър Недевски заяви по 7/8ТВ: Всички помним каква сила беше палатковия лагер на Орлов мост. Призовавам всички симпатизанти и политически организации, които се борехме срещу Борисов, да се присъединят към нашето искане за оставката на Иван Гешев. Той трябва да бъде изметен.

Ние никога не сме имали претенции към редовите служители, а към бившето ръководство на МВР Предишното угоднически слугуваше на премиера Бойко Борисов. С голяма част от униформените сме на „ти“. Съобразяваме се, за да не пречим на обикновените граждани. Те също подхождат доста дипломатично. Ние имахме проблем с управлението на МВР.  В лицето на Бойко Рашков сега виждаме, че се правят промени, но те не са това, което трябва. Златанов не трябва да е на този пост /бел. ред. шеф на СДВР/. Хаджиев го преназначиха в жандармерията. Да се надяваме, че новото ръководство на МВР ще е разумно, а няма да е в услуга на един. Предишните бяха слуги. Надавам се тези да не са слуги.

Тодор Стоянов, който преди дни подаде оставка от зам.-министър на МРРБ каза също:  

Палатковият лагер ще продължи,  докато Гешев не си подаде оставката. Има страшно ново чистене. Ако си мислите, че като има служебен кабинет, нещата са приключили, далече сме от истината. Навсякъде в институциите така е окопано, такава плетка е, че  не зная кога ще бъде разплетено. Докато Гешев е главен прокурор, ние няма да мръднем оттук.

 България е оплетена е в една хватка.  Това нещо не е дори частично унищожено. През последната седмица се случиха разни неща, излезе информация за подслушване, имаше нахлуване на прокуратурата в МВР.. Такава съпротива има всеки ден навсякъде. Някои чакат Борисов да се върне на бял кон. На хората им казват, че Борисов отново ще царува. Това нещо приключи. Уличната битка спечели всичко дотук.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

fd5341260 boiko noev svobodna evropa

Бойко Ноев: Борисов може да компрометира изборите. Питат го за Мата Хари, той казва, че е евроатлантик

ecca53b1a76444f282a3cebc3e2846df

Защо не бива да искаме много от живота – мъдростта на баба Ванга