in

Протестът ”Правосъдие без каскет” отново поиска оставката на Гешев

Традиционният за сряда протест ”Правосъдие без каскет”, провеждащ се пред Съдебната палата, отново поиска оставката на главния прокурор Иван Гешев. За втора поредна сряда, и вчера, протестът на инициативата ”Правосъдие за всеки” даде думата на партиите, състезаващи се за 46-о НС. Говориха Татяна Дончева, Цецка Бачкова, Методи Лалов и Борислав Цветков.

Думата взе и Десислава Иванчева, която преди дни след 3 години излезе на свобода срещу 10 000 лева гаранция. Хора от нейния екип от т.нар. “Зелен Младост” стояха до нея с транспарант, на който пишеше, че Гешев трябва да бъде съден като главен организатор на набеждаването в подкуп на Ивавчева и Петрова.

Изказванията преминаха под възгласите: “Гешев позор, оставка и затвор”.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

94f22a5df rumen radev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Президентът Румен Радев представя България на среща на върха в Брюксел

Президентът Румен Радев представя България на среща на върха в Брюксел

0746685e8 toshko - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Тошко Йорданов: До скоро престъпниците си имаха държава

Тошко Йорданов: До скоро престъпниците си имаха държава