Home » България » Протестът ”Правосъдие без каскет” отново поиска оставката на Гешев

Протестът ”Правосъдие без каскет” отново поиска оставката на Гешев

Сподели новината

Традиционният за сряда протест ”Правосъдие без каскет”, провеждащ се пред Съдебната палата, отново поиска оставката на главния прокурор Иван Гешев. За втора поредна сряда, и вчера, протестът на инициативата ”Правосъдие за всеки” даде думата на партиите, състезаващи се за 46-о НС. Говориха Татяна Дончева, Цецка Бачкова, Методи Лалов и Борислав Цветков.

Думата взе и Десислава Иванчева, която преди дни след 3 години излезе на свобода срещу 10 000 лева гаранция. Хора от нейния екип от т.нар. „Зелен Младост“ стояха до нея с транспарант, на който пишеше, че Гешев трябва да бъде съден като главен организатор на набеждаването в подкуп на Ивавчева и Петрова.

Изказванията преминаха под възгласите: „Гешев позор, оставка и затвор“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената