Home » България » Проф. Антоний Тодоров: Ако след новите избори няма правителство, това може да роди чудовища

Проф. Антоний Тодоров: Ако след новите избори няма правителство, това може да роди чудовища

Сподели новината

Прогнозата на политолога е на предсрочните избори през юли да има промени, които обаче няма да са толкова големи, че някой да се изненада:

„Същите партии, които успяха да влязат в парламента на 4-ти април, вероятно ще бъдат и след 11-и юли. … Трудността за съставяне на парламентарно мнозинство ще си остане. Новостта, ако това се случи, ще е „Има такъв народ“ да надмине по резултати ГЕРБ“.

Проф. Тодоров подчерта, че ГЕРБ ще трябва да преглътнат, че не могат вече да печелят изборите, нищо че ще бъдат първа партия, защото спечелил е този, който може да състави правителство.

„Страхувам се, че ако и след новите избори нямаме отново правителство, това може да роди чудовища“, коментира още политологът.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената