Home » България » Пъдев и Симона Загорова РАЗБИХА Гладнишка и проф. Рачев в ефира на Би Ти Ви

Пъдев и Симона Загорова РАЗБИХА Гладнишка и проф. Рачев в ефира на Би Ти Ви

Сподели новината

Актьорът Христо Пъдев и певицата Симона Загорова, дъщеря на Глория, запазиха първенството си и в тазвечерното издание на “ Кой да знае“ по Би Ти Ви.

И преди последния „царски“ въпрос съотношението бе същото. Отборът на професор Георги Рачев и актрисата Милица Гладнишка имаха 1200 лв., а нейният колега Пъдев и Загорова – 1500. Тринайсетият въпрос редуцира салдото и на двата отбора – съответно на 600 и 1000 лева. Причината: Кой да знае, че древноегипетската богиня Бастет е била изобразявана най напред като жена с глава на лъв? Ами никой! И двата отбора заложиха на опцията, че Бастет е оприличавана на мишка.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар