in

Първан Симеонов: Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов стил, а сега му изглежда, че всичко е в хаос

Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов стил, а сега му изглежда, че всичко е в хаос. Това коментира пред Българската национална телевизия политологът Първан Симеонов.

Що се отнася до вчерашния одит на служебното правителство, той уточни, че в политиката се работи за общественото мнение, а хората харесват стила на служебното правителство. По думите му е съвсем нормално да има одобрение.

„Организацията на изборите трябва да върви по дефиниция, а не да я обсъждаме“, коментира Симеонов във връзка с предстоящия вот на 11 юли.  

Негов събеседник бе социологът доц. Стойчо Стойчев. Според него служебният кабинет демонстрира желание за постоянна комуникация с медиите. „Постоянно се констатира какви разкрития имат, а крайната цел е гласоподавателите да са убедени, че страшни злоупотреби са вършени през последните години“, каза още той.

Според него партийната „метла“ се правела с целта, назначените хора да останат. „Това означава, че президентът има намерение да има влияние в изпълнителната власт“, смята доц. Стойчев.

Фрог Нюз

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

6737912 fit gallery slider

Бойко Рашков съсипа Борисов: Ето ти доказателствата какви си ги приказвал и вършил

245b13b8b29840aaab25bc9729b3ad93

Близо 40% от пенсиите остават без увеличение