Home » България » Първан Симеонов: Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов стил, а сега му изглежда, че всичко е в хаос

Първан Симеонов: Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов стил, а сега му изглежда, че всичко е в хаос

Сподели новината

Борисов беше издигнал гъвкавостта в нов стил, а сега му изглежда, че всичко е в хаос. Това коментира пред Българската национална телевизия политологът Първан Симеонов.

Що се отнася до вчерашния одит на служебното правителство, той уточни, че в политиката се работи за общественото мнение, а хората харесват стила на служебното правителство. По думите му е съвсем нормално да има одобрение.

„Организацията на изборите трябва да върви по дефиниция, а не да я обсъждаме“, коментира Симеонов във връзка с предстоящия вот на 11 юли.  

Негов събеседник бе социологът доц. Стойчо Стойчев. Според него служебният кабинет демонстрира желание за постоянна комуникация с медиите. „Постоянно се констатира какви разкрития имат, а крайната цел е гласоподавателите да са убедени, че страшни злоупотреби са вършени през последните години“, каза още той.

Според него партийната „метла“ се правела с целта, назначените хора да останат. „Това означава, че президентът има намерение да има влияние в изпълнителната власт“, смята доц. Стойчев.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената