in

Радев: Отдавна няма значение какво говори бившият премиер, всичко е в негова вреда

Отдавна няма значение какво говори бившият премиер, всичко е в негова вреда и във вреда на неговата партия. Това коментира президентът Румен Радев при среща с хората в Сливен.

По-рано днес Бойко Борисов говори пред журналисти на пресконференция в ГЕРБ. Той цитира служебния министър Бойко Рашков, който твърдеше, че има купуване на гласове във Врачанско от партия с определен етнически профил. Според него това твърдение обаче не е било разследвано, а подминато от служебния вътрешен министър: “Някой му дърпа ръчната спирачка ясно. Това е Радев. Повече никой не проявява интерес и Аврамов вече е депутат”, допълни той. По думите му над 3000 симпатизанти на ГЕРБ са подложени на репресии и натиск.

“Нито един президент до момента си не си е позволил да злоупотребява с конституцията и служебния кабинет така както Румен Радев. Всички са се въздържали от това. Радев обаче води война срещу демокрацията. Това е пагубно и той ще трябва да плати цена на предстоящите президентски избори.”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и бивш кандидат за премиер на партията Даниел Митов.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

7f78002d3 slavi partia23

Анализатори: Червен картон за принципа ”няма не искам, няма недей”

a2858d253 stefan yanev

Премиерът Стефан Янев: Хората на площада дадоха оценката на Гешев