Home » България » Радев: Системата е прогнила, Рашков изпълнява отговорно своята мисия

Радев: Системата е прогнила, Рашков изпълнява отговорно своята мисия

Сподели новината

„Самият факт, че се налагат такива санкции на български граждани и фирми, е ясна диагноза за режима, който отгледа тази корупция. Господин Пеевски. Къде беше прокуратурата досега? Значи, от Океана ни казват.

Вижте нелепото положение. Това означава, че системата тук е тотално прогнила“, заяви вчера на полигона Корен президентът Румен Радев, цитиран от БНР.

Радев каза, че отдавна е заявявал своите очаквания към партиите прозрачността да е постоянна политика. Той защити и рокадите в МВР, като ги обвърза с честността на изборите: „Това е кадрова политика на министъра на вътрешните работи и въпреки огромния натиск върху служебния министър на вътрешните работи господин Рашков, той продължава да изпълнява отговорно своята мисия.

Българското общество иска най-сетне да види честни, свободни избори, в които хората не се принуждават да ходят до урните насила, в които хората не получават пари“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената