Home » България » РАЗМАГНЕТИЗИРАНЕ

РАЗМАГНЕТИЗИРАНЕ

Сподели новината

Майката на всички майки И. Кръстева заяви, че няма майчински и бизнес чувства към Пеевски и се чувства много по-матерински по отношение на популярния в момента Кирил Петков – Харварда, служебен министър, капацитет, харизматик, откривател на схеми и умерен реваншист в рамките на закона, пише Сега.

„Пеевски наистина ми беше като син – признава с днешна дата Кръстева. – Но тогава той беше едно момче с Опел Омега и големи мечти. Помагала съм му много, обичала съм го, медии му дадох, врати му отворих, но той не оправда доверието. Събра се с лоши хора и както го предупреждавах, по лош път на лоша пусия излезе. Аз нямам и не мога да имам нищо общо с Магнитски или Пеевски. Делян сам си надроби тая попара, аз като бивша майка съм направила всичко възможно да го вкарам в правия път.

Казвах му: недей да опорочаваш политическата среда, не се бъркай в съдебната система, не се изкушавай да поемаш повече отговорност, отколкото можеш да носиш!

Казвах аз, но имаше ли кой да слуша?

Да, имаше! Но не беше Делян, а Кирил Петков, когото сега наричат Харварда заради доброто образование, към което го насочих.

Киро ми е най-любимото дете, аз му хвърлих пъпа в Харвард и той после се реализира там, защото ме слушаше.

А Делян не ме слушаше и нанасяше все повече и повече вреди на публичната среда и задкулисието в България и Евразия.

И за това съм му говорила.

Казвах му: Деляне, човек не може да служи на двама господари, както е писано в Библията. Не може да си хем публична фигура, хем задкулисна. Не може да си медиен магнат и депутат, а да не стъпваш в парламента. Казвах му: ходи поне веднъж в седмицата в парламента и 2-3 пъти на планьорки във вестниците. Той си знаеше неговото. Аз го пращам да купи почтено някой полезен бизнес, той ходи в съдебната система да си вземе бизнеса без купуване! Сърдих му се, спирах му финансирането, но той вече беше намерил други източници на финансиране. Молих му се да не събаря КТБ и да не унищожава Цветан Василев, който му беше като баща! Послуша ли ме? Не ме послуша и трябва да ви кажа, че не аз се отказах от него, а той се еманципира от мен и се забърка в толкова нередни практики, че ми е неудобно за България! Аз приемам нуждата от санкциите по закона Магнитски, това си е напълно допустим Акт, само не приемам да ме пришиват към Делян Пеевски и свързаните с него юридически и физически лица.

Киро си е добро си е момчето, то си е от Харвард и си е синовно момчето.

Не съм го била Делян, защото спазвам Истанбулската конвенция, макар че той не я спазва, а се пише член на либерална партия.

Неизбежен беше този разрив и той не е по моя вина!” – изля сърдечната си изповед пред нашия Фейк бюлетин И. Кръстева.

И скри тъгата си зад черните очила.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената