Home » България » Рачков и Веско Маринов на един нар в затвора (Видео)

Рачков и Веско Маринов на един нар в затвора (Видео)

Сподели новината

Любовта между Димитър Рачков и Веселин Маринов придобива съвсем нови измерения. Двамата спят на един нар в затвора.

Бургаският комик, облечен в типични пандизчийски одежди, се запътва към килията си. Лягайки на твърдото и неудобно легло зад решетките разбира, че под одеялото го очаква изненада. И то не каква да е, а самият естраден бард.

Това, разбира се, не се случва в реалния живот, а е сцена от рекламата за новия 12-и сезон на „Като две капки вода“, който стартира на 19 февруари в 20ч. Снимките са реализирани в истински затвор, а Геро също слага раирания костюм. Във видеото са още Фънки, Хилда Казасян, Любо Киров и Маги Халваджиян.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар