Home » България » Ревнивецът Ивайло блъска по масата в „Един за друг“, извинява се с цветя

Ревнивецът Ивайло блъска по масата в „Един за друг“, извинява се с цветя

Сподели новината

Двойките в семейното шоу „Един за друг“ по „Нова“ се изпокараха помежду си в поредния епизод на предаването. Поредният скандал избухна между 30-годишният ревнивец Ивайло и 46-годишната му половинка Ивана. Младият левент си позволи да тропа по масата и да прекъсва разговорите на приятелката си, която видимо се издразни. Разправията им продължи и в леглото, където Ивайло отново се разсърди като малко дете. „Допускам тъпи грешки, действам емоционално“, призна си участникът. Той тотално се провали и във въпросите за своята половинка, което автоматично свлече двойката в класирането на шоуто. Все пак той се извини на приятелката си с букет цветя.  

Ивайло имаше сериозен разговор и със своя адаш Ивайло Герасимов, популурен от участието си в предаването „Фермата“.  Двамата видимо не се понасят, но все пак се разбраха да не прекрачват границите. „Няма химия между нас, но поне да не си пречим“, обобщи Ивайло от „Фермата“.

Реклама

Голям срам бра и Дилян, който вбеси половинката си Петя, след като тотално се провали на въпросите за нея, част от които дори и не разбра. 

На последно място в предаването се движат перничаните Михаела и Венци, които съвсем скоро може да се наложи да се разделят с шоуто. Лидери в класирането са двойката за пример Гергана и Светозар, следвани от Галена и Петър. Трети са Христина и Ивайло от „Фермата“. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар