Home » България » Романтичен и розов военен ВБЕСИ шеф Манчев в „Кошмари в кухнята“

Романтичен и розов военен ВБЕСИ шеф Манчев в „Кошмари в кухнята“

Сподели новината

Бивш военен с влечение към розовия цвят и романтиката изкара извън нерви шеф Манчев в епизода тази вечер на „Кошмари в кухнята“.

Александър без опит в кухнята опитва да прави романтичен ресторант в Карлово, но манджите му са безвкусни и дълбоко замразени. А персоналът му е облечен само в розово.

Реклама

Манчев се гнуси на замразени лучени ролца и салати без вкус, но ястията са поднесени във формата на сърца. Любопитното е, че в ресторанта тире хотела работят двама зетьове и две тъщи. А организация няма и хаосът е пълен.

В крайна сметка шеф Манчев се намесва и спасява положението с блюда, които са малко екзотични за градчето в Подбалкана.

Александър, който е бивш военен с мисии в Косово и Ирак, приема критиката и епизода е спасен.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар