in

Росица Бакалова: Словесната глупост, че щом Бойко можел да бъде 12 години премиер, всеки можел.

Ужасно се дразня от словесната глупост, че щом Бойко можел да бъде 12 години премиер, всеки можел. Мислех, че целта НЕ е ВСЕКИ да се изреди върху нещастните ни глави и не е да си доказваме, че има и по-лоши варианти от Бойко. Ако ще променяме качествено живота си, не бива да допускаме ВСЕКИ като екперимент.

Не зная дали вие сте безсмъртни, но аз осъзнавам своята временност. Повечето от вас имат деца и би трябвало да се стремим да им оставим един по-свестен свят. А там не се допускат експериментите на ВСЕКИ. Все пак г-н Славчо се регистрира в МОНД като неолиберал и трябва да сте наясно какво да очаквате от него и от екипа му. Хората там наистина са събирани на пожар. Вътрешна информация. 🙂 А част от предложените министри крещят с биографиите си, че ще ни предложат само НЕПРИЯТНИ изненади.

Научете се да четете биографии. Не е трудно. Но наистина да ги четете. И спрете с глупостта, че след Баце всеки щял да бъде по-добър. Не е така. Винаги може да ни се стовари и по-зле от Борисов като наказание за неверието ни, че може и по-зле. Борисов трябва да е аут от политиката, но заедно с него и борисовщината. За жалост тя наднича от много партии и физиономии.

Росица Бакалова/фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

shutterstock 606709679 800x450 6 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Иво Христов: ДПС предлага на БСП да подкрепи кабинет на сараите, който самата ДПС не подкрепя открито.

Иво Христов: ДПС предлага на БСП да подкрепи кабинет на сараите, който самата ДПС не подкрепя открито.

4ad6c77ec toshko2345 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Тошко Йорданов за Хр. Иванов и „не участваме в инсценировки“: Не бяхме в костюми, сложна мисъл

Тошко Йорданов за Хр. Иванов и „не участваме в инсценировки“: Не бяхме в костюми, сложна мисъл