in

Росица Бакалова: Словесната глупост, че щом Бойко можел да бъде 12 години премиер, всеки можел.

2021 08 04 08.59.14

Ужасно се дразня от словесната глупост, че щом Бойко можел да бъде 12 години премиер, всеки можел. Мислех, че целта НЕ е ВСЕКИ да се изреди върху нещастните ни глави и не е да си доказваме, че има и по-лоши варианти от Бойко. Ако ще променяме качествено живота си, не бива да допускаме ВСЕКИ като екперимент.

Не зная дали вие сте безсмъртни, но аз осъзнавам своята временност. Повечето от вас имат деца и би трябвало да се стремим да им оставим един по-свестен свят. А там не се допускат експериментите на ВСЕКИ. Все пак г-н Славчо се регистрира в МОНД като неолиберал и трябва да сте наясно какво да очаквате от него и от екипа му. Хората там наистина са събирани на пожар. Вътрешна информация. 🙂 А част от предложените министри крещят с биографиите си, че ще ни предложат само НЕПРИЯТНИ изненади.

Научете се да четете биографии. Не е трудно. Но наистина да ги четете. И спрете с глупостта, че след Баце всеки щял да бъде по-добър. Не е така. Винаги може да ни се стовари и по-зле от Борисов като наказание за неверието ни, че може и по-зле. Борисов трябва да е аут от политиката, но заедно с него и борисовщината. За жалост тя наднича от много партии и физиономии.

Росица Бакалова/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

shutterstock 606709679 800x450 6

Иво Христов: ДПС предлага на БСП да подкрепи кабинет на сараите, който самата ДПС не подкрепя открито.

4ad6c77ec toshko2345

Тошко Йорданов за Хр. Иванов и „не участваме в инсценировки“: Не бяхме в костюми, сложна мисъл