in

Румен Петков: Изненада ще е проект на Кирил Петков да бъде подкрепен, той лъже

2021 09 15 04.57.07

„Разговорите, които са проведени досега с БСП, са фокусирани върху съвместното ни участие в парламентарните избори. Не сме говорили за президентските. Ние от АБВ не сме обмисляли да търсим друг кандидат, освен Радев. Бих се изненадал ако проектът на Кирил Петков намери някаква подкрепа. Този човек лъже и това не го притеснява ”, каза председателят на АБВ Румен Петков по НОВИНИ на NOVA.

„Не съм допуснал подобно опростяване в парламента, дори и в най -тъмните си мисли. Атмосферата е отровена в определени посоки до степен на необратимост. Не знам дали тези хора, които се държат по такъв груб и вулгарен начин с всеки други, осъзнайте, че след следващите избори ще трябва да разговарят помежду си, за да изяснят приоритетите си и да съставят правителство на базата на тях “, каза Петков.

Той се надява, че в следващия парламент гражданите ще видят по -малко лъжи, отвращение и вулгарност. Според него тази размяна на реплики гарантира намаляване на активността на гласуване.

„Тя показа, че омразата може да бъде водеща. Всички тези определения, квалификации и епитети издават безсилието на политиката. Тази политическа спалня, според мен, ще роди главно импотентност и отвращение. Пак казвам – утре ще има и тези хората ще трябва да се гледат „, каза той.

Според него ПГ на БСП имаше най -солидното поведение и не заслужаваше такива определения.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

2021 09 15 03.47.14

Иво Инджев: Борисов се бои от това да бъде бит от Радев, за него е като кошмар

asen vasilev nie ne harchim pari koito 491

Асен Василев няма да остане служебен министър на финансите