in

Румен Радев закопа Борисов и му каза цялата истина в прав текст

„Когато безработните се множат всеки ден, не е време да се занимават хората с политически битки. Не е време за такова нещо и аз нямам намерение да участвам в него.

Борисов трябва да е наясно, че българският народ не е публика, от която да се очакват непрекъснато аплодисменти.
Не мисля, че сме минавали границата с Борисов , трябва да има и някакъв баланс – всяка власт се нуждае от коректив, особено когато някой е взел решение да обяви извънредно положение в полунощ, без да уведоми никого.

Когато на практика имаме блокиран парламент и съдебна власт, когато нямаме реален парламентарен контрол, и когато критичността на масовото съзнание са драстично намалени от масовият страх.

Вярвате ли, че тази криза трябва да се управлява чрез паника, страх и потоци от трупове, които се леят непрекъснато през екрана?

Когато се цитира СЗО, трябва да се цитира в пълния ѝ обем, там премиерът изгодно пропусна, че в обръщението на СЗО се казва, че в тази пандемия трябва да подходим с комплекс от агресивни мерки – тестване, проследяване, установяване на контактите и изолация. Той много ясно призовава за свободно безплатно тестване. Защо България не се вслушва в това?

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

57803715 507

Искаме политици, които не лъжат

bab6c04cd sirakov1

При Борисов и Шиши да нахлуят сини ултраси, не при Сираков