Home » България » Румен Радев ще се срещне с ръководството на ЦИК

Румен Радев ще се срещне с ръководството на ЦИК

Сподели новината

Румен Радев ще се срещне с ръководството на ЦИК

Снимка: БГНЕС

Днес от 14.00 часа държавният глава Румен Радев ще проведе работна среща на „Дондуков“ 2 с представители на ръководството на Централната избирателна комисия, съобщиха от прессекретариата на президентството.

На срещата се очаква да бъдат обсъдени предстоящите в страната избори за евродепутати и предсрочни парламентарни избори.

Както е известно, президентът вече даде да се разбере, че предпочита гласуването да бъде 2 в 1. За да стане възможно това обаче, най-късно до 8 април трябва да бъде назначено служебното правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар