Home » България » Сачева: Преведохме държавата през кризата, не озлобихме сърцата си

Сачева: Преведохме държавата през кризата, не озлобихме сърцата си

Сподели новината

Според водачът на листата на ГЕРБ в Добрич Деница Сачева, за партията изминалата година и половина беше изключително трудна, „защото водихме битки с олигарсите, с фалшивите новини, с пандемията“.

„Имаше много омраза и разделение. Не се предадохме, не озлобихме сърцата си и не ожесточихме душите си. Преведохме държавата през кризата, която беше не само здравна, но и икономическа. Опонентите ни избягват да говорят за това, че вдигнахме минималната работна заплата до 650 лева, минималната пенсия до 300, вкарахме държавата в чакалнята на Еврозоната, вдигахме кредитния рейтинг на държавата, успяхме да запазим работата на поне 350 хиляди български граждани, свалихме безработицата до нивата от преди кризата“, припомни Сачева.

По думите ѝ ГЕРБ е единствената политическа сила, която може да излъчи правителство, да носи отговорност и да се променя.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената