Home » България » Сеч! Прецакаха Владо Зомбори в „Капките“ пред погледа на жена му

Сеч! Прецакаха Владо Зомбори в „Капките“ пред погледа на жена му

Сподели новината

Голяма брадва получи Владо Зомбори в „Капките“. Актьорът се считаше за сигурен победител във втория лайф на сезона, но изненадващо за всички зрители остана втори. Пред него е Наско от „Б.Т.Р.“ със 72 точки. Рокаджията влезе в образа на великия тенор Лучано Павароти.

А звездата от сериала „Вина“ събра с 2 по-малко.

Владо се превъплъти като мегазвезда Адел. С песента „Хелоу“ Зомбори трогна всички, а съпругата му Весела Бабинова едва сдържаше сълзите си от изпълнението на половинката си. Той получи само десетки от журито, но неговите колеги или по-скоро конкуренти, решиха да не дават само точки на Владо. И затова той остана втори и не успя да дублира успеха си от миналата седмица.

Специалните гости в предаването бяха Тома и Китодар, които са от звездния отбор на „Хелс китчън“, Юлиан Вергов и дъщеря му – Алена. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар