Home » България » След изборите страстите не затихват.

След изборите страстите не затихват.

Сподели новината

Едва сега, от управлението на ГЕРБ и първия мандат на Борисов, след изборите страстите не затихват. Напротив. Тепърва ще се разпалват. Предвиждам поредица от вот след вот, докато не се изчисти досегашния политически „елит“.

Самите партии от статуквото ще се самоизядат. Трифонов е ново лице и за това го припознаха. Дали хората ще му дадат доверие в аванс. Може би. Но едва ли ще чакат дълго. Гражданите искат държавност. Сега. Всички настояват за правосъдие. Незабавно. В крайна сметка искат да работят и да живеят достойно и най-вече спокойно. Летаргията от последните години свърши. И който политик не го разбере, ще го отнесе. Буквално.

Крайно време е демокрацията със своите многовековни традиции да се установи и в България. Като се замисля, повече от сто години сме в диктатури. Стига вече.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената