in

След изборите страстите не затихват.

GERB Boiko Borisov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - След изборите страстите не затихват.

Едва сега, от управлението на ГЕРБ и първия мандат на Борисов, след изборите страстите не затихват. Напротив. Тепърва ще се разпалват. Предвиждам поредица от вот след вот, докато не се изчисти досегашния политически “елит”.

Самите партии от статуквото ще се самоизядат. Трифонов е ново лице и за това го припознаха. Дали хората ще му дадат доверие в аванс. Може би. Но едва ли ще чакат дълго. Гражданите искат държавност. Сега. Всички настояват за правосъдие. Незабавно. В крайна сметка искат да работят и да живеят достойно и най-вече спокойно. Летаргията от последните години свърши. И който политик не го разбере, ще го отнесе. Буквално.

Крайно време е демокрацията със своите многовековни традиции да се установи и в България. Като се замисля, повече от сто години сме в диктатури. Стига вече.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

nvcf3s 1024x678 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - БСП не желаят да се молят за съставяне на правителство в никакъв случай

БСП не желаят да се молят за съставяне на правителство в никакъв случай

20210412 091011 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Отмяна на събитие с Президента Румен Радев във ВВВУ" Г Бенковски" Долна Митрополия и заменено с други лица

Отмяна на събитие с Президента Румен Радев във ВВВУ” Г Бенковски” Долна Митрополия и заменено с други лица