Home » България » След новоизбраните депутати служебният кабинет пое щафетата на народа!

След новоизбраните депутати служебният кабинет пое щафетата на народа!

Сподели новината

След новоизбраните депутати днес служебният кабинет пое щафетата на народа!
След два тежки месеца отново всички ние политици и народ ще трябва отново заедно да преминем през финала! Силно се надявам това да не е поредният фалстарт!

Нека всички партийни лидери бъдат разумни !
Нека тези които имат шанс да влязат в новото 46-НС да подадът ръка и да се обединят с онези които имаха шанс, но малко не им достига естествено ,без провалилите се патриоти и господарите им ГЕРБ-СДС!

Нека забравим партийните си различия в името на общият български интерес! Повечето от нас зная и са на ясно че тези на които днес бе взета властта,че тя им е жизнено важна за да прикрият престъпленията си. Няма да оставят така нещата !
Бог знае какво са ни намислили? Затова отново го повтарям и ще го правя докато мога.

Обединение на всичко ляво и дясно срещу корупцията мафията и диктатурата.
80% срещу 20% така е отредил народа стига някой от днешните политици да го проумеят!
Сега ще кажа и нещо което,не е въобще приятно,но това е живота и той трябва да се живее, приема такъв какъвто е.

Не веднъж Ви съм казвал че мога чрез сънища да разтълкувам бъдещето! По никакъв начин не ме интересува че някой не ми вярва за това или не го приема. Снощи видях че на България и предстой много, тежки моменти! Ще има много мъка и сълзи! Дано да са на онези които докараха страната до това положение!

Така че Политиците мислете правилно,напътствайте народа в правилната посока за да го изведете от тази прекалено трудна ситуация!!! С Бога напред !
Да ни е честито,новото служебно правителство което,ние си пожелахме и отстояхме!
На добър път!

От: Стоян Димитров

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената