Home » България » Спомнете си как Президентът Румен Радев направи за смях Веселин Марешки.
20210328 091200 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Спомнете си как Президентът Румен Радев направи за смях Веселин Марешки.

Спомнете си как Президентът Румен Радев направи за смях Веселин Марешки.

„Господин Марешки, оценявам високо вашата откровеност, така се полага в един конструктивен мандат. Да ви кажа, че некомпетентно и безсмислено е да се подпишеш под предложение за конституция, която не си чел. Вие го направихте. Екзотично е да подкрепяте здравни мерки, които не сте ги виждал, не сте ги чел, защото още никъде ги няма. Но вие го правите.

Вие декларирате, че сте готов да подкрепите нещо, което не съществува към момента.

Така-моите консултации не са закъснели. Закъсняхте вие-законодателите. Вие към момента не упражнявате парламентарен контрол върху управляващите и върху ЦИК.

Кога ще има ясен здравен протокол? Изслушах ви с достатъчно самообладание, но ви предлагам повече коментари по отношение на президенстката институция тук да не слушам! Приемам всичко, когато е истина, но когато започнете с предизборни инсинуации по такъв начин, аз не го приемам.

Аз мога да ви обръщам до утре сутринта с реплики както си искам.Вие вярвахте и на предложението за нова Конституция на ГЕРБ, а тя се оказа абсолютен фейк. Но вие все пак я подписахте на доверие.

Вие преди няколко дни искахте датата 23 май, какво стана в вашите намерения? България стигна до тук от такива празни декларации“,

така Радев уби мерака на Марешки, напомняйки му, че забравя какво е желал до вчера.Явно умствената ви сила е на ниво екстрасенс, щом подписвате неща без да ги четете.

Пожелавам ви да се кандидатирате на президент на следващите избори и да докажете всичко това, което казвате. Хората ще кажат кой на кое място ще бъде, а вие с тази ваша политика твърдо сте се устремили извън парламента. Желая ви успех“

2021-03-28

Твоят коментар Cancel reply