Home » България » Спряха движението на автомобили през прохода Шипка

Спряха движението на автомобили през прохода Шипка

Сподели новината

Заради честванията по повод Националния празник 3 март движението през прохода Шипка е затворено за автомобили от 20 часа тази вечер до 18 часа утре, предаде БНТ.

Алтернативният маршрут е Проходът на републиката.

Утре през „Шипка“ ще бъдат пропускани само автомобилите на желаещите да посетят на върха, като той ще бъде отворен от 6 часа сутринта. Официалните чествания на върха започват от 11:30 часа.

Движението ще е еднопосочно, като до 12:30 часа автомобилите, идващи от Габрово и Казанлък, ще могат да се качват до подножието на върха, а от 12:30 нататък движението ще бъде пуснато наобратно.

Автомобилите трябва да се паркират най-вдясно на платното за движение.

Поставете оценка:
3.5

Оценка 3.5 от 11 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар