Home » България » Срам и позор в България. Управляващите от Герб излагат Президента на Република България Румен Радев
IMG 8c6b72f067bc3f3a4dd83176a29efb8f V - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Срам и позор в България. Управляващите от Герб излагат Президента на Република България Румен Радев

Срам и позор в България. Управляващите от Герб излагат Президента на Република България Румен Радев

Как не Ви е срам господа управляващи? Как не ви е срам депутати, журналисти близки до властта, медии за новини свързани отново с Герб и хора приближени до Борисов да уронвате престижа и авторитета на Президента на Република България Румен Радев?
Що за хора сте да излагате държавният глава?
Срещу Президента Румен Радев имаше заговор от страна на Вас властта-Визитата на Президента Румен Радев в Естония бе прекратена,благодарение на Вас доброжелателите на държавният глава.
На 22 август 2020 год , когато бяха чествани 143 години от Шипченската епопея отново имаше провокатори дошли с цел не да слушат речта на Президента,а да я прекратят.
Всяка изява на Президента на Република България Румен Радев е свързана с появата на провокатори целящи да опетнят достойният Президент Румен Радев.
Що за хора са извършителите или извършителят на разпространените некролози с държавният глава Румен Радев.
Отвратителен акт спрямо държавният глава.Това е пряка заплаха срещу Президента на страната ни.
Ако бе разпространен некролог с Борисов извършителят щеше да се открие на мига,светкавично.
Ала понеже е с врага Ви Румен Радев такъв не се е открил.
Що за хора сте Вие премиерът Бойко Борисов, министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, министърът на образованието Красимир Вълчев да не ви е грижа и приоритет образованието на децата. Явно не си давате сметка, че въведеното дистанционно обучение е неефективно. Качествен образователен процес не е възможен от вкъщи.
Що за хора сте тези в социалната мрежа наричащи Президента на страната Румен Радев с обидни думи като: фатмак, мунчо, безделник, комунистически боклук, галфон, тъп Президент, циркаджия, клоун, идиот, нищожество, мерзавец, предател и други.
Всички Вие сте лоши хора, нямащи възпитание и култура. Липсват ви първите 7 години.
Не сте ли учили етика и поведение как трябва да се отнасяте към Президент и държавен глава? – С респект, почит, уважение.

Автор: Петя Трендафилова

2021-03-20
x

Check Also

Египетският парламент одобри 13 нови министри

Египетският президент Абдел Фатах ас Сиси обяви промени в кабинета с цел подобряване работата на ...