Home » България » Стана ясно с кой футболист на „Лудогорец“ си ляга Габриела от „Ергенът“

Стана ясно с кой футболист на „Лудогорец“ си ляга Габриела от „Ергенът“

Сподели новината

Габриела си призна, че тя е тайно обвързаната участничка в „Ергенът“. Стана ясно, че едно сред момичетата всъщност си има гадже извън предаването и това бе плувкинята, която ходи с футболиста на „Лудогорец“ – Оливие Вердон. Връзката на двама вече не е толкова тайна, защото двойката има общи снимки от събития.

„Това, което беше изказано на последния коктейл, има доза истина. Единствената истина е това, че аз имам приятел. Моята ситуация не е лъжа, а е благородна за моята сестра“, разкри Габи пред останалите ергенки. Виктория каза, че Габриела и Памела всъщност са сестри, но тази тайна бе дори по-потресаваща. Двете пожелаха да се срещнат с Алек и признаха всичко. Плувкинята обясняваше на Алек как е правила всичко от самото начало, за да окуражи сестра си.

Реклама

„Тя не спира да говори пълни глупости, за които доря тя самата не си вярва“, заяви изнервеният Алек, който едвам съумяваше какво му се казва. В крайна сметка Габирела и Памела бяха изгонени от предаването.

„Никога не ми е било по-неудобно от поведението на друг човек. Двете са още много млади и мисля, че днес научиха тежък урок. Сигурен съм, че ще намерят правилния път, но засега този път е към дома“, казва Алек, след като изпрати Памела и Габриела. Двете сестри разстроени напуснаха имението и Пами имаше последни думи към Алек.

„Алек, да знаеш, че доста често в живота срещаме правилните хора в грешното време. Понякога това носи тъга. За жалост, когато се случи, е непоправимо. Сблъсквала съм се с това, но никога нищо не се знае.“

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар