Home » България » Статиите срещу Президента Радев се съчиняват копирайки се мнения от избран профил във фейсбук и ползвайки снимки на потребителя с държавният глава.

Статиите срещу Президента Радев се съчиняват копирайки се мнения от избран профил във фейсбук и ползвайки снимки на потребителя с държавният глава.

Сподели новината

Задавали ли сте си въпроса
Как се съчинява статия срещу Президента Румен Радев?
Ако не сте ще запозная аудиторията с начините.
Профилите ни в социалната мрежа са следени от журналисти, когато са публични.


Журналистите копират изразено мнение на някой потребител в социалната мрежа свързано с Президента Радев, добавят и своя част, която се е случила преди в живота на държавният глава, добавят се и снимки на потребителя на профила с държавният глава.
След това статията се отпечатва и излиза във вестник или сайт без съгласието на пострадалото лице.


Това означава, че не сме свободни, а следени.
Но въпреки многобройните статии написани срещу държавният глава това няма да спре българският народ да гласува за достойният Президент Румен Радев.


Той обяви официално, че ще се кандидатира за втори мандат, което означава, че срещу държавният глава се води антикампания от неговите противникови опоненти Герб.
Държавният глава е железен и ще издържи на напрежението оказвано срещу него.
Държавният глава отново ще бъде избран от народа.

Автор: Петя Теендафилова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената