in

Стефан Гамизов за Петър Илиев – този олигарх държи вашите пари, както никой друг.

2021 08 09 12.10.42

След интервюто тази сутрин на адвокат и почетен консул на Барбадос, д-р на юридическите науки г-н Петър Илиев, съм дълбоко убеден, че санкциите по закона “Магнитски” трябва да обхванат по-широк кръг от лица в България.

Не съм убеден обаче, че адвокат Петър Илиев ще съдейства на това като министър на вътрешните работи, нито ще предоставя информация на разследващите трансгранична престъпност от съюзнически държави свързана със санкционираните по закона “Магнитски” лица, както и руските хибридни военни проекти “Турски Поток” и АЕЦ “Белене”.

По-скоро смятам, че като един отличен адвокат, всъщност “Адвокат на годината”, както и председател на сдружението на почетните консули в България, г-н Илиев ще защитава клиентите си, които можем да направим обосновано предположение са с големи офшорни интереси.

Също така съм убеден, че информацията достигнала до мен от частната разузнавателна компания с която ми се налага да работя във връзка с работата ми в Украйна, информация която е, че един от ключовите български олигарси се намира на територията на България и планува да я напусне в сряда, говори, че той е спокоен за изхода на гласуването за правителството си в сряда.

А този олигарх обича вашите пари, както никой друг, както и да ги държи по офшорни зони.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

0f8490f6b slavi trifonov

Слави Трифонов с шест довода защо е логично „партиите на протеста“ да подкрепят ИТН

2021 08 09 15.29.14

Илиян Василев: Слави с основание забранява появата на хора от ИТН в студиата, Петър Илиев само усили съмненията