in

Стефан Гамизов: Какво точно не ви е ясно?

Какво точно не ви е ясно?

Почти 100% от парите от корупция, злоупотреби и корпоративни престъпления, руски като газ, петрол и ядрени измами, или неща като злоупотреби с концесии и тъмни дългосрочни договори преминават през нидерландски BV офшорни компании.

Става дума за десетки милиарди евро преминали и преминаващи от там.

Интересно ми е има ли такава компания Трифонов, хората му, както и колко хора от бъдещото му правителство имат или са замесени в такива компании?

Но дори това не е най-важното!

Най-важното е, какво става България “лъсна” веднага след като за първи път в българската нова история министър Асен Василев изпрати писмо за данъчен обмен за Лукойл до нидерландските данъчни власти.

Веднага всички разбойници “скочиха” и си намериха “приказката” с Трифонов и той с хората си нападна Асен Василев, за да не ги последва и тях същата съдба.

Това казва всичко!

Бандитите се обединиха пак срещу българите!

Всички, които бандитстват в България!

И руснаци, които имат военно-хибридни цели, освен грабежи и западни разбойници дошли да грабят в държава, която си нямаше доскоро стопанин и след няколко дни пак няма да има, както изглежда!

Борисовата концепция за държава на грабежите се завръща е все по-ясно под вещото менторство на ДПС и олигархията свързана с диктатурата в Москва!

Стефан Гамизов/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

3599e4a03 borisov obikolka

Борисов: “Кръстникът” Румен Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос

532e4e2949904c4985bf1e86dbc2d1b3

Татяна Кристи: Тия късогледите, които ме кълняха, че съм разделяла протеста, когато не спирах да повтарям, че Слави е менте, нещо се умълчаха.