in

Стефан Янев: Да не спекулираме, разследването за МиГ-29 продължава

Нека да не спекулираме, разследването продължава, това, което е изнесено до момента е информация от първата комисия, която е разследвала авиационен инцидент. Има още следствени мероприятия.

Това заяви служебният премиер Стефан Янев по повод трагедията с МиГ-29  край Шабла. Янев е  във Варна, където е на посещение на националното военноморско учение “Бриз 2021” с участието на военнослужещи и техника от 14 държави.

“Ако протестите са организирани с конкретни искания нека да ги има, ако не са съдържателни, самите хора ще кажат дали протестите са имали някакъв смисъл”, допълни той.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

3d58ad949 sania armutlieva - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Армутлиева се отказа от номинацията за министър на културата

Армутлиева се отказа от номинацията за министър на културата

95c3aaadc dimitar petrov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Д-р Димитър Петров: Никой не атакува лекарите и сестрите в ”Пирогов”. Поклон пред тези хора!

Д-р Димитър Петров: Никой не атакува лекарите и сестрите в ”Пирогов”. Поклон пред тези хора!