Home » България » Стефан Янев: Работим на пълни обороти, всичко е под контрол

Стефан Янев: Работим на пълни обороти, всичко е под контрол

Служебният премиер Стефан Янев поиска около седмица толеранс, за да се запознаят министрите с реалната картина в държавата

След това тя ще бъде представена пред обществото, заяви той на първото заседание на служебното правителство, което беше назначено вчера от президента Румен Радев.

Янев опроверга медийни публикации за положителен тест за коронавирус на един от министрите. Станала е грешка, включително има извинително писмо от първата лаборатория, в която се извиняват за грешката, обясни той.

Днес министрите ще разгледат теми, свързани с предстоящи европейски заседания и възможностите за социално подпомагане във връзка с пандемията, както и план за ваксинация.

Работим на пълни обороти, всичко е под контрол, очаквайте информация навременна, честна и открита по всяко време, защото ще работим в полза на обществото, подчерта служебният премиер и напомни мотото на служебния кабинет – прозрачност, професионализъм и почтеност.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената