Home » България » Стилиян Петров: Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов са най-големите виновници

Стилиян Петров: Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов са най-големите виновници

Сподели новината

„Защо хора, поставили своите лични интереси, изправиха българските фенове един срещу друг? Сигурен съм, че сред част от полицията, която охраняваше тези „отличници“ също има фенове. Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов са най-големите виновници“, каза Стилиян Петров пред „Панорама“ по БНТ.

„Аз съм бил свидетел на много такива събития. Но това, което видях вчера – биеха хора на земята, това не е България. Много мои приятели останаха отвън да се борят за правата си. Новият треньор и момчетата бяха лишени от фенове, а тази игра е за фенове“, допълни той.

„Те са там да работят за доброто на българския спорт. Най-доброто е да си подадат оставката. Страх ги е, че когато не могат да контролират процесите, да контролират конгресите си, както е било винаги, със заплахите към клубовете, това е истинската промяна. Хората, клубовете трябва да имат свободно мислене. Това е за тяхното развитие. Когато има силни кандидати, хора с идеи и традиции, се работи по-лесно. Клубовете трябва да имат свобода на развитие“, счита Стенли.

„След като в Румъния смениха ръководството на федерацията, там постигнаха страхотно развитие в детско-юношеския спорт. Сега, в момента целият свят разбра какво представлява българският футбол. Може би през тези години ние не сме били достатъчно смели. А сега българските фенове застанаха единни срещу сегашното ръководство на футбола“, продължи Петров.

„На феновете им бяха отнети гласът и правото да изкажат емоционалната си подкрепа и емоционалното си мнение за всичко, случващо се в българския футбол. За това какво мислят за управлението на БФС“, подчерта някогашният капитан на Астън Вила и България.

Той коментира и средния пръст, който Емил Костадинов размаха снощи.

„Един културен човек, който носи отговорност, няма да показва среден пръст на български журналисти и фенове. Това е простащина, но не съм изненадан от действията им. Те го правят от много години“.

Поставете оценка:
3.4

Оценка 3.4 от 52 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар