Home » България » Сълзи и драма в „Един за друг“, Емо Чолаков обяви голяма новина за риалити шоуто

Сълзи и драма в „Един за друг“, Емо Чолаков обяви голяма новина за риалити шоуто

Сподели новината

Порой от сълзи заля Вилата на любовта в играта „Един за друг“ при гласуването за това коя двойка трябва да си тръгне след само броени дни участие. Точка на цялата мелодрама в къщата сложи водещият Емил Чолаков, който обяви, че отпаднала двойка всъщност няма.

Интригата в предаването се заплита, защото Ивайло, любимият на Христина, които бяха изгонени от останалите двойки, се закани за последваща реакция. „Хубави думи се казаха, но по делата ще ги позная“, закани се Ивайло.

По-рано участниците трябваше да учелват с дрехи, подадени им от нежните половинки, кошове и да събират точки. Уловката бе, че на всяка дрешка имаше бележка от сорта на „ще ти правя акуска“, „ще те храня в устата“, ще ти пера вечер чорапите на ръка“, „ще те наричам „господарю“ и други. От вкараните в кошовете дрехи след това двойките си избираха какво ще трябва да прави дамата в продължение на седмица.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар