Home » България » С патриотични послания: Студент вдъхва нов живот на неприветливи места в Русе

С патриотични послания: Студент вдъхва нов живот на неприветливи места в Русе

Сподели новината

Eдно момче се наема да облагороди градската среда в Русе, но с патриотични послания под формата на графити. Тони Енчев е студент по журналистика и е един от най-разпознаваемите инфлуенсъри у нас.

„Още от малък имам интерес да правя всякакъв вид неща, никога не съм се притеснявал от това какво ще кажат хората, как ще ме възприемат. Възпитан съм по такъв начин“, споделя Тони Енчев  пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Решава да приобщи аудиторията си в проекта „От нас зависи“.

„Основната ми цел е да направя така, че децата в родния ми град да растат заобиколени от нашите герои, да познават историята ни“, казва младото момче.

Така неприветливите, сиви или надраскани места в Русе се освежават и реновират с ликовете и вечните цитати на Васил Левски и Христо Ботев.

Вижте повече в репортажа на Благовест Илиев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар