in

Татяна Дончева: Нашествието на ”калинки” трябва да бъде премахнато

215e6efbb donceva2

Според ТатянаДончева в институциите има нашествие на ”калинки”, които трябва да бъдат премахнати от постовете им. Тя обяви, че приветства размаха на служебния кабинет, защото при такова нашествие на „калинки“ трябва да има съответното контранашествие.

Татяна Дончева посочи още, че президентаът Румен Радев трябва да се освободи от съветника си Пламен Узунов: „Създава впечатление, че в името на приятелството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в състояние да жертва втория мандат“, обясни лидерът на „Движение 21.

Кандидат на „Изправи се! Мутри вън!“ е и тенорът Марчо Апостолов, солист на Националния музикален театър „Стефан Македонски“ и преподавател в Музикалната академия. Той е част от гражданската квота в листата на коалицията и е в листата в 24 МИР в София.

Неговият мотив да влезе в политиката са наболелите проблеми в културата.

„Виждам в листите на много партии, движения и коалиции имена на мои колеги. Това говори за една назряла необходимост от промяна на нашето представителство на държавно ниво. Очевидно проблемите са толкова наболели и решението им е толкова в пожелателен вид, че се налага други хора да се включат в тази игра“, коментира Апостолов.

По думите му в момента в у нас има мантра, че артистите са мързеливци, които не произвеждат държавни блага и тя трябва да се преодолее.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

0965206ba ianaki stoilov

Янаки Стоилов: Трябва фактите около разследването срещу Борисов да станат ясни

59fafd9a5f7344b68033c3f8477f2611

Президентът открива фестивал