in ,

Татяна Дончева: Слави Трифонов е психически и физически слаб

e5ab577ec tatiqna doncheva bgnes

Слави Трифонов е психически и физически слаб. Това повтори няколко пъти по bTV Татяна Дончева от „Изправи се бг! Ние идваме“.

„Фактът, че Трифонов е енигма в миналото заради концертната си дейност, не го прави равен на Бойко Борисов в момента, нито като възможности за вземане на решения физически и психически“, добави Дончева. Слави Трифонов не се свързва с групата си, никой не знае как той взема решения, нито кой му ги прави, така че ако тези хора имат 2 грама разум, би трябвало да им бъде много по -лесно да заключат, че има нещо нечетливо в тази работа , и че те трябва да седнат и да помислят как да вземат решения самата група, а не друга група вместо тяхната ”, подчерта Дончева.

„Има такъв народ“ е символ на подмяна, а не на промяна. Те свалиха два парламента, не искаха да съставят правителство. Когато Слави Трифонов беше подбуден да създаде партия, той беше в различно психологическо състояние. „Има такъв народ“ са негодни да правят промени. Те не могат да управляват “, каза Дончева.

„При Слави партията Трифонов има орда от комплекси. Ордата от комплекси е друг въпрос, смятат, че системата им пречи, смятат, че имат качества, имат потенциал, но системата им пречи. Абсолютно погрешни решения, и между другото, представянето на този списък, който започва с човека, който продава шнорхели, и завършва с не знам кой ви поставя същия проблем, тази група хора няма политическо мислене, няма рефлекси на хората, които твърдо въздушното пространство на земята и те ще кажат „добре, каквото зависи от мен, нищо не зависи, но ако не зависи, тогава не правя нищо.

А герботворците са предимно прости хора, които нямат самочувствието да се усложняват, но имат самочувствието да се възползват от позицията, която са получили, от сделката, която са постигнали, коментира Дончева . „ИТН, БСП и ДПС доста успешно блокираха последната седмица на практика. Първо блокираха създаването на парламентарни комисии за 3 седмици. През последната седмица три пъти разбиваха заседанието на правната комисия“, добави Дончева.

В момента няма новини, ще разберете в следващите дни, затова Атанас Пеканов отговори на въпроса дали остава вицепремиер по европейските въпроси при влизане в президентството. „Утре ще разберем“, беше отговорът на земеделския министър Христо Бозуков дали ще остане във втория служебен кабинет.

Той каза, че срещата му не е с президента. Изпълняващият длъжността външен министър Светлан Стоев също отговори отрицателно на въпроса дали е имал среща с президента. „Не съм бил на среща, попълних декларация. Декларациите, които се попълват“, каза той. На въпрос дали ще бъде министър, той също не даде ясен отговор

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

8210e53db ministerski

Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници

zx952y526 3957249

Методи Лалов е сезирал Софийската градска прокуратура и главния прокурор Иван Гешев за извършени престъпления във връзка с дейността на председателя на СГС Алексей Трифонов