in ,

Татяна Дончева: Слави Трифонов е психически и физически слаб

Слави Трифонов е психически и физически слаб. Това повтори няколко пъти по bTV Татяна Дончева от “Изправи се бг! Ние идваме”.

„Фактът, че Трифонов е енигма в миналото заради концертната си дейност, не го прави равен на Бойко Борисов в момента, нито като възможности за вземане на решения физически и психически“, добави Дончева. Слави Трифонов не се свързва с групата си, никой не знае как той взема решения, нито кой му ги прави, така че ако тези хора имат 2 грама разум, би трябвало да им бъде много по -лесно да заключат, че има нещо нечетливо в тази работа , и че те трябва да седнат и да помислят как да вземат решения самата група, а не друга група вместо тяхната ”, подчерта Дончева.

„Има такъв народ“ е символ на подмяна, а не на промяна. Те свалиха два парламента, не искаха да съставят правителство. Когато Слави Трифонов беше подбуден да създаде партия, той беше в различно психологическо състояние. „Има такъв народ“ са негодни да правят промени. Те не могат да управляват “, каза Дончева.

“При Слави партията Трифонов има орда от комплекси. Ордата от комплекси е друг въпрос, смятат, че системата им пречи, смятат, че имат качества, имат потенциал, но системата им пречи. Абсолютно погрешни решения, и между другото, представянето на този списък, който започва с човека, който продава шнорхели, и завършва с не знам кой ви поставя същия проблем, тази група хора няма политическо мислене, няма рефлекси на хората, които твърдо въздушното пространство на земята и те ще кажат „добре, каквото зависи от мен, нищо не зависи, но ако не зависи, тогава не правя нищо.

А герботворците са предимно прости хора, които нямат самочувствието да се усложняват, но имат самочувствието да се възползват от позицията, която са получили, от сделката, която са постигнали, коментира Дончева . “ИТН, БСП и ДПС доста успешно блокираха последната седмица на практика. Първо блокираха създаването на парламентарни комисии за 3 седмици. През последната седмица три пъти разбиваха заседанието на правната комисия”, добави Дончева.

В момента няма новини, ще разберете в следващите дни, затова Атанас Пеканов отговори на въпроса дали остава вицепремиер по европейските въпроси при влизане в президентството. „Утре ще разберем“, беше отговорът на земеделския министър Христо Бозуков дали ще остане във втория служебен кабинет.

Той каза, че срещата му не е с президента. Изпълняващият длъжността външен министър Светлан Стоев също отговори отрицателно на въпроса дали е имал среща с президента. “Не съм бил на среща, попълних декларация. Декларациите, които се попълват”, каза той. На въпрос дали ще бъде министър, той също не даде ясен отговор

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

8210e53db ministerski - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници

Ресторантьори плашат властта с блокиране на магистрали и затваряне на граници

zx952y526 3957249 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Методи Лалов е сезирал Софийската градска прокуратура и главния прокурор Иван Гешев за извършени престъпления във връзка с дейността на председателя на СГС Алексей Трифонов

Методи Лалов е сезирал Софийската градска прокуратура и главния прокурор Иван Гешев за извършени престъпления във връзка с дейността на председателя на СГС Алексей Трифонов