Home » България » ТЕЗАТА ЧЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПОДВЕЛ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, ПУСНАТА ОТ БОРИСОВ

ТЕЗАТА ЧЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПОДВЕЛ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, ПУСНАТА ОТ БОРИСОВ

Сподели новината

А подведе ли действително избирателите си Трифонов или умело се измъкна от готвеният му капан от Борисов и ГЕРБ?
Нека си зададем въпроса:
Защо ГЕРБ потърси сътрудничество за подкрепа на кабинета си именно от ИТН и ДБ, а не от ДПС и БСП, та те се познават достатъчно добре и дълги години си партнират? Планирано ли е този ход.
Трябва да се признае, че ГЕРБ имат добри тактици и само себелюбието и простащината на Борисов ги проваля.

Да Трифонов се измъкна умно от приготвения му капан, защото с 51 депутата няма как да правиш кардинални промени, а да влезе в договорни отношения с БСП и ДПС си е политическо харакири и това много добре го знаят критиците му. Съвсем друго щеше да е ако партиите от протеста бяха взели повече мандати, но за това не могат да винят Трифонов. Ето днешният ден ясно показа колко е прав лидерът на ИТН, партиите посестрими БСП ГЕРБ ДПС се обединиха и провалиха заседанието на НС.

Сега тече кампания по охулването му, но пък ако той не може да се справи с това предизвикателство не е за политиката, защото в нея има не само слава, а и ругатни, не може да е харесван и одобряван от всички.
Как ще се развият нещата само времето ще покаже!!!
Истината е, че първата стъпка към избавянето ни от Борисов и ГЕРБ е направена. На изборите ще го довършим.

Автор: К.К.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената