Home » България » Тома Биков: Хора на Божков да се разхождат в МВР ми се струва малко в повече

Тома Биков: Хора на Божков да се разхождат в МВР ми се струва малко в повече

Сподели новината

Живял ли е новият шеф на НАП в Дубай през последните години? Кой вкара учредителна на партията на Васил Божков в МВР?“, тези въпроси пък зададе Тома Биков от ГЕРБ, съобщи Novini.bg.

„Очевидно има нов коалиционен партньор, взел на изборите 3% и нещо. Но в новия парламент може и да влезе“, допуска още той, визирайки „Българско лято“ на живеещият в Дубай Васил Божков.

„Как е стигнал новият шеф на НАП до президента. При положение, че единственото, което се открива за него, е едно интервю в „Жената днес“ за хранителния режим. Това е шеф на НАП! Как така?!“, реагира разпалено Биков.

„Сега за „Жената днес“ кой гарантира? Румен Радев се казва човекът и той трябва да отговаря“, настоя още той.

Тома Биков каза, че, ако това правителство е било редовно съставено от партии като ДБ или „Българско лято“ е ясно кой носи отговорността, но сега сега тя пада върху президента. И настоя, че това, което се случва в МВР, е тревожно.

„Там да се разхождат хора, които са учредители на партията на Божков, ми се струва малко в повече и не мисля, че те са там, за да изсветлят някакви неща“, заяви Биков.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената