in

Томислав Дончев: Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия

Трудно ми е да докажа, че има и пазарни спекулации при търговията с електроенергия.

Томислав Дончев от ГЕРБ демонстрира това в студиото “Здравей, България” по Нова телевизия.

“Не можем да обвиняваме тази компания. В сравнение с нейните европейски конкуренти, енергийната й ефективност наистина е много ниска. Ако коментираме отговорността за енергийната криза-повече от 50-60% от нея се внасят. Не е правилно да се каже, че няма чиста Причина за българската криза “. “Без значение какво избирате-заключване или зелен сертификат-това по същество е палиативно решение.

Най-добрият вариант е да ги използвате през последните 4 или 5 месеца, за да постигнете по-ефективен напредък във ваксинацията. Това обаче не се случи. Ако проблемът преди няколко месеца беше липсата на адекватни ваксини-сега има достатъчно ваксини за всеки, който иска да бъде имунизиран.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

received 912326069709963 e1637244796656 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Делото срещу убиеца на Милен Цветков ще се отложи

Делото срещу убиеца на Милен Цветков ще се отложи

received 550698149351742 e1637243932231 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Ето какво ги очаква капитанът на Вера Су и вторият му помощник

Ето какво ги очаква капитанът на Вера Су и вторият му помощник