in ,

Тони Дончев: България е „СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА“

55149985 303

НИТО ЕДИН ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК (НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ) НЕ Е В ЗАТВОРА!

Още едно доказателство, че България е „СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА“. Чудни хора (същества) управляват държавните ни ресурси. Много са почтени… Не щат да си цапат ръцете със злато… Та вече 22 години НАШЕТО БЪЛГАРСКО ЗЛАТО е в чужди ръце!!!

Концесията за “Челопеч” нанесла щети за милиарди на България

17 тома с доказателства е събрала прокуратурата

ПЕТИМА МИНИСТРИ ПОЗЛАТИЛИ „ДЪНДИ ПРЕШЪС“
ЦЕННИТЕ МЕТАЛИ ДОБИВАНИ НА ТЪМНО.

Концесията за находище “Челопеч” е в полза на канадската компания “Дънди Прешъс Металс” и при сключването є не е защитен държавния интерес.

Това сочи прокурор Красимир Кирилов от Софийска градска прокуратура в постановлението си, с което на 17 август праща разследването в Специализираната прокуратура с мнение, че петима енергийни министри, подписвали договори и споразумения с канадската компания трябва да бъдат разследвани за безстопанственост.

Прокурор Кирилов установява също, че с договора и последвалите анекси към него не може да се контролира нито съдържанието, нито количеството на изнесените от страната концентрати и смеси. Налице е очевидна тенденция за увеличаване на добивите при намаляване на концесионното възнаграждение,

както и невъзможност то да се актуализира, макар да има значително покачване на цената на златото, пише още обвинителят до колегите си от Спецпрокуратурата, които по закон водят досъдебните производства срещу представители на високите етажи на властта.

Тони Дончев,фейсбук


Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

sla

Жеко Колев: С приятел като Слави, на Радев не му трябват врагове

FB IMG 1630358958556

Теодор Михайлов: Лошото е, че ако от ИТН са много любопитни към другите, не е зле да се обърнат и към себе си