Home » България » Тошко Йорданов: Единият от партньорите е използван емоционално, физически, морално и сексуално

Тошко Йорданов: Единият от партньорите е използван емоционално, физически, морално и сексуално

Сподели новината

„Изобщо не трябваше да започва това партньорство, от което единият партньор забравя, че го използват по всякакъв план – емоционален, физически, морален, сексуален“.

Това коментира пред журналисти на влизане в сградата на парламента председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

Денят започна още преди 9 месеца и изобщо не трябваше да започва това партньорство, повтори депутатът от ИТН.

„Така, че искрено се надявам тази мъка днес да приключи по принцип. Най-добре е да има избори, хората да пренаредят резултата. Това в момента е унизителна работа. Сега да видим след този ултиматум на ГЕРБ колко са склонни на самоунижение ПП-ДБ, на мен ще ми е забавно да наблюдавам дали ще бъдат склонни да се самоунижат“, допълни още той.

Ако днес депутатите приемат подадената вчера оставка, договорена в ротацията преди 9 месеца, настоящото правителство ще продължи да работи до избирането на нов състав.

Във вторник от ГЕРБ-СДС предложиха на ПП-ДБ ново коалиционно споразумение, което обхваща пълен мандат от четири години и включва механизъм за вземане на решения в коалицията, както и ротация, но на 15 месеца.

Поставете оценка:
3

Оценка 3 от 10 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар