Home » България » То той може да направи и държавата ДЪРЖАВА!

То той може да направи и държавата ДЪРЖАВА!

На господата ИДИОТИ, които качват подобни постове, като си мислят, че по този начин дискредитират Слави, ще им кажа, че Слави Трифонов никога не е бил в политиката и никога не е рекетирал никого!

Слави е точният пример как един човек може да се издигне и да стане голям бизнесмен, без да е бил политик, мутра, милиционери или друг вид ИЗМАМНИК.

А щом Господин Трифонов е успял да изгради своя империя, свой бизнес и е забогатял поради способностите си, не поради измами и рекет. То той може да направи и държавата ДЪРЖАВА!

Автор: Ф.М.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената