in , ,

То той може да направи и държавата ДЪРЖАВА!

slavi trifonov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - То той може да направи и държавата ДЪРЖАВА!

На господата ИДИОТИ, които качват подобни постове, като си мислят, че по този начин дискредитират Слави, ще им кажа, че Слави Трифонов никога не е бил в политиката и никога не е рекетирал никого!

Слави е точният пример как един човек може да се издигне и да стане голям бизнесмен, без да е бил политик, мутра, милиционери или друг вид ИЗМАМНИК.

А щом Господин Трифонов е успял да изгради своя империя, свой бизнес и е забогатял поради способностите си, не поради измами и рекет. То той може да направи и държавата ДЪРЖАВА!

Автор: Ф.М.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

received 141675054557488 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - 18 юни РОЖДЕННИЯТ ДЕН на Президента Радев да превърнем денят в традиционен празник.

18 юни РОЖДЕННИЯТ ДЕН на Президента Радев да превърнем денят в традиционен празник.

nvcf3s 1024x678 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - БСП не желаят да се молят за съставяне на правителство в никакъв случай

БСП не желаят да се молят за съставяне на правителство в никакъв случай