Home » България » Търсят булка на Емрах Стораро в „Денсинг Старс“

Търсят булка на Емрах Стораро в „Денсинг Старс“

Сподели новината

Сериозно момиче се търси за Емрах Стораро чрез представянето му в „Денсинг Старс“. Водещият Краси Радков изпусна репликата сякаш на шега, но може да се окаже, че в нея има истина, коментират зрители.

Емрах досега бе скандален певец най-вече с връзките си, но сега е под постоянния надзор на баща си Тони Стораро, който го следи изкъсо и при всяко предаване от началото на сезона е сред публиката. По-малкият син на Тони Стораро не е като батко си. Той е доста по-невъзпитан и обича да се демонстрира показно. След като се раздели със скандал през лятото на миналата година с колежката си Теди Александрова, той си хвана русо гадже, с което се похвали с обилно количество снимки.

Сега Емрах пуска тънка усмивка на въпроса дали е сам, но отговаря положително. „Искам Емрах да стане друг човек и се надявам това предаване да го промени – коментира баща му. – Да бъде като брат си Фики, с когото се гордея и съм щастлив. Фики е добро дете, но брат му е малко на другия край“.

След третото предаване шоуто напуснаха Нона Йотова и Даниел Денев.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар