Home » България » Тя от студ не се бои и ЩУКИ всякакви лови!

Тя от студ не се бои и ЩУКИ всякакви лови!

Сподели новината

За чаровната Евелина Георгиева от град Чипровци няма студ и мраз. Тя е всеки ден с въдица в ръка по река Огоста. Само преди дни хваща поредната си едра щука.

„Мястото, където съм най-щастлива“, признава Еви, която учи в Лесотехническия университет в София.

Реклама

Въпреки отрицателните температури в последните дни хищните риби по Огоста са активни. Хващат се щуки всякакви размери най-вече на силиконови примамки. Понякога се закачат и пъстърви. Припомняме обаче, че балканската пъстърва в момента все още е в размножителен период. Уловът й се разрешава от 1 февруари, като по река Огоста важи правилото хвани и пусни. Тоест риболовът на пъстърва е само за удоволствие, но прибирането на риба не е позволено и всеки уловен екземпляр моментално трябва да бъде освободен обратно във водата.

„България Днес“ пожелава на страстната рибарка Еви още по-големи трофеи от реката! 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар