Home » България » Тoни Габровски, съпругът на българската порнокралица: Подкрепям Диана да се снима в порно

Тoни Габровски, съпругът на българската порнокралица: Подкрепям Диана да се снима в порно

Сподели новината

Диана беше жив труп, но възкръсна от пепелта, може и аз да се включа във филмите 

„Подкрепям напълно жена ми в това, което прави. Трудно е да се понесе от много хора, защото в днешния свят лицемерието и двуличността са на преден план. Дори се явяват като добродетел. И ако не си такъв, значи не си никакъв.“

Реклама

Така започва изповедта си пред „България Днес“ Тони Габровски, половинката на порнокралицата Диана Габровска. Фигурата на съпруга на последната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ е особено ключова за развитието на звездата с над 10 филма във филмите за възрастни в най-голямата гръцка порнокомпания sugarbabes.tv.

Без мъжката подкрепа до себе си, кураж и мотивация семейният живот би бил поставен на карта след сътресенията, които Габровска изживява. Изтеклите голи снимки в онлайн пространството, съсипаната идея за борба за кметския престол в родния й град Момин проход и последвалата вълна от грубо отношение към семейството се стоварват като чук. Есента на 2019 г. се оказва повратен момент за Тони и Диана.

„Това беше най-трудният период в живота ни. Но и точно тогава дойде моята роля да я вдигна. Няма да се лъжем, беше много трудно. Диана бе жив труп. Месеци наред нямаше социални контакти, само с мен и децата комуникираше. Не искаше хора около нас. Нямах право да бъда слаб. Ако не го направех, знаех, че от другата страна има огромен шанс да се разбие семейството не по вина на самото семейство, а заради други обстоятелства. И това е най-грозното и цинично – някой прави нещо гнусно и арогантно, за да се облагодетелства на гърба на едно младо момиче. А след това никой не мисли какво ще се случи с потърпевшата. Затова казах точно и ясно – няма да те пусна да слизаме на това ниво“, разкрива душата си Тони Габровски.

Силната мъжка подкрепа вдъхва сили и кураж на Диана постепенно да се изправи на крака и да възкръсне от пепелта.

„Днес това не е същата Диана, както беше тогава. Сега се допитва за всичко до мен, говорим, обсъждаме плюсове и минуси на нещата около нас, но е съвсем различно, откакто тогава. Сега е много по-заявяваща себе си, животът ни кали и научи да сме много по-устойчиви.“, казва Тони, който продължава и днес да живее в Момин проход със семейството си.

Реклама

Най-голямата победа е, че двамата успяват да запазят семейството си.

„Не можеш в този свят да разбереш какво се случва – подкрепят ли те хората наистина, или не, какво точно мислят. Но това не е толкова важно. Сондираме информацията, която ни е необходима като мнения и продължаваме напред“, изповядва Тони.

И до днес не е ясно кой стои зад разпространението на голите снимки на Габровска преди вота за местна власт през есента на 2019-а. Поне за разследващите.

„Едно момче от Костенец изпрати съобщението на Диди с голите снимки. Ние изпратихме на следовател профила му в социалните мрежи и всичко, с което разполагаме като информация. Ясно е кой е. По-късно ни звъни следовател да ни пита имаме ли данни и знаем ли кой, защото е обявен за национално издирване?! „Ама вие шегувате ли се?, отговорихме в ступор ние. Дори предишния ден той се тагна на 100 м от нас. Знае се кой е, разхожда се спокойно. Казахме на следователя, че ако някой изпрати подигравки на някого от правителството, веднага ще се вземат мерки и ще се намери“, споделя още Габровски.

Още на следващия ден са разлепени плакатите в Момин проход, а снимките разпратени до всички кандидати за кметове и общински съветници в района.

„Тогава казах на Диди, че повече няма смисъл да се занимаваме. Беше ясно. Имаше слухове, че определена партия му е платила да го направи, но няма доказателства. Тогава от „Плейбой“ поискаха да я снимат за корицата на списанието и също така решихме да се включи в конкурса „Мис Плеймейт“. След това си казахме, че е хубаво да се помисли и за книга – да прочетат хората как от нищото може да ти се стовари подобна неволя на главата. И се роди „Аз,грешницата“, добавя съпругът на порнокралицата.

През това време Габровска се сблъсква и със стереотипите на местната общност. На няколко места й отказват работа заради „хорските приказки“.

„Тогава се появи предложението от sugarbabes.tv в Инстаграм. Само по социалните мрежи беше комуникацията. С времето се стигна до решение да се говори и оставиха номер. Изпратиха примерни договори за наше уведомление как се случват нещата. Решихме да говорим и по телефона. Изчислявахме плюсове и минуси, преценявахме дали да го направим, или не. Мина се време, докато решението узрее в нас и един ден си казахме: „Никога хората няма да ни оставят на мира! Дай да действаме по-добре и да извлечем позитивите от всичко това“, спомня си Тони.

Пристигайки на място в Гърция, двамата отново са изправени пред финалното решение – да сложат ли подписите си пред контракта и Диана да започне кариера в розовите филми, или не. Емоцията на живо е далеч по-силна, отколкото потвърждението по-рано по телефона.

„Като мъж изказах пред Диди решението да действаме. Когато го казах на глас, тя се съгласи. Преди това мълчеше и сякаш очакваше по мъжки да поема инициативата. Всичко е симбиоза между нас. И тогава го направихме“, връща лентата назад Тони.

Когато излиза първият филм на Диана Габровска в розовата индустрия, никой не знае за това освен двамата.

„Вярвам и знам, че това решение беше абсолютно правилно. Моята роля не се вижда, но е много съществена. В трудни моменти да я погледна, да я хвана за ръката и да я подкрепя. Всеки може да каже: „Защо не стана счетоводител или продавач?“. Да, разбира се, но това трудно ще стане с този етикет, лепнат на челото, който винаги ще влияе на мнението на хората“, посочва Габровски.

И продължава: „По характер сме много освободени и разкрепостени в мисленето ни. То не е еднопосочно като на масата. Другите нека са „светци“, вероятно са били на стаж при монасите в Тибет. Но само през деня, а вечер са на едни други места. Много пъти сме си говорили с Диди, че ако не бяхме го направили, щяхме да съжаляваме“.

И днес семейството не се е преместило в София или друг град, нито е емигрирало в Гърция или друга държава, въпреки че мнозина биха го направили на тяхно място.

„Няма от какво да бягам и няма от какво да се срамувам“, ми каза Диди. И аз напълно съм съгласен. Каквото е заложено, то се случва. Мога само да кажа, че предстоят много вълнуващи неща, които неминуемо ще предизвикват интерес“, добавя Тони.

Пред него стои възможността също да стане част от порноиндустрията.

„Говорили сме с Диди много пъти дали да се включа и аз. Може и да се случи, може и не. Не ми е на дневен ред, но допускам, че е възможно да стане един ден. Ползваме се и двамата с огромно уважение в компанията в Гърция и са ми казали – само решаваш и влизаш. Въпрос на усещане и настройка е, но не ми е на дневен ред, защото не обичам да се снимам по принцип“, казва за финал Тони Габровски.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар