Home » България » Уволняват председателя на Държавна агенция „Електронно управление”

Уволняват председателя на Държавна агенция „Електронно управление”

Сподели новината

Министерският съвет ще освободи председателя на Държавна агенция „Електронно управление” и ще определи нов, се посочва в дневния ред на заседанието в сряда, предаде БГНЕС. Председател до този момент е Атанас Темелков.

Предстои министрите да приемат план за изпълнение на актуализираната Национална стратегия за демографско развитие на населението (2012-2030 г.).


Кабинетът ще определи нов размер на социалната пенсия за старост. Очаква се и да бъдат одобрени допълнителни разходи по бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2021 г. за изплащане на минимални диференцирани размери на паричните средства за физическа активност, физическо възпитание, спорт и спортно-туристическа дейност.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената