in ,

Филип Станев за утрешното заседание на НС: Такъв ден може би няма да се е случвал в историята на парламента

82f7c124f stanev

Безпринципно е „Има такъв народ“ да подкрепи кабинет на „Изправи се БГ! Ние идваме!“. Това коментира зам.-председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Филип Станев по повод предложението на „Демократична България“ за сформиране на правителство с мандата на формацията около Мая Манолова и „Отровното трио“ с ограничен времеви мандат.

Що се отнася до подкрепа за продължаване на управлението на служебното правителство, Станев заяви, че неговата партия има „сериозни обструкции към министри в това правителство“ и вече ги е заявило.

Според него все още има конституционна възможност 46-ото Народното събрание да излъчи кабинет. Видяхте кои партии се събраха, но ИТН няма да ги подкрепи, да правят каквото искат, заяви Станев, цитиран от БТВ.

По думите му изявлението на Слави Трифонов този вторник е казало всичко за „голямата картина“.

Утре ни очаква един много интересен парламентарен ден. Такъв може би няма да се е случвал в историята на парламента. Очаква ни интерсен пленарен ден, свързан с останалите политическите сили, заяви Филип Станев.

Попитан какво подготвят за утрешното заседание от „Има такъв народ“, той каза: „Подготвяме мусака“, като уточни, че депутатите от „Има такъв народ“ ще са по местата си.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

received 345351620649046

Петя Трендафилова: Недостойно е поведението на Олимпийската медалистка Стойка Кръстева, която е спечелила златен медал от олимпиадата в Токио.

Screenshot 20210811 083746 Gallery

Трендафилова с призив към Стойка Кръстева: Дарете златният си медал на Бойко Борисов.