in

Филип Станев: Нека не допускаме отново премиер, дошъл на гребена на доверието, а след 12 години – спи гол до натъпкано с евра шкафче

f9f09e506 filip stanev btv

Не бива никога повече да се допуска в България да имаме премиер, който да дойде на такъв гребен на общественото доверие през 2009 година и 12 години по-късно да го виждаме как спи гол до едно натъпкано с евро и злато кюлчета шкафче. И да има Мата Хари. И „Магнитски да ни опозорява пред Европа и света. Това каза за предаването „Лице в лице“ по bTV Филип Станев от „Има такъв народ“.

„Г-н Цонев ще ме прощава – наистина няма дело срещу Пеевски, той не е осъден, ама това, което американците изнесоха със санкциите по „Магнитски“ да ви прилича на финтифлюшка? САЩ да ви прилича на жълта преса?“, попита той.

„Какво означава избори до дупка? Защо в демокрация се плашим от избори? Най-доброто лекарство за една демокрация са изборите“, смята Станев.

„Ами, уважаеми избиратели, вие решете. Направете така, че да има стабилно мнозинство. Направете така, че да ма кабинет. С удоволствие ще поемем тази отговорност. Готови сме. Всичко е в ръцете на суверена. Да, време е за друго и то е всичко различно от това, което наблюдаваме до момента“, категоричен бе той.

Той посочи Слави Трифонов като пример за истински патриот. Той ще носи своята отговорност към българските граждани до край, гарантира Станев.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

7064a53c0 kmet bata bnt

Арестуваха гербаджийски кмет на поморийско село за купуване на гласове

031c5dd2a rashkov

Бойко Рашков: За по 30 лв. хората съдействат на една неизрядна политическа машина