in

Филип Станев: Нека не допускаме отново премиер, дошъл на гребена на доверието, а след 12 години – спи гол до натъпкано с евра шкафче

Не бива никога повече да се допуска в България да имаме премиер, който да дойде на такъв гребен на общественото доверие през 2009 година и 12 години по-късно да го виждаме как спи гол до едно натъпкано с евро и злато кюлчета шкафче. И да има Мата Хари. И „Магнитски да ни опозорява пред Европа и света. Това каза за предаването „Лице в лице“ по bTV Филип Станев от „Има такъв народ“.

„Г-н Цонев ще ме прощава – наистина няма дело срещу Пеевски, той не е осъден, ама това, което американците изнесоха със санкциите по „Магнитски“ да ви прилича на финтифлюшка? САЩ да ви прилича на жълта преса?“, попита той.

„Какво означава избори до дупка? Защо в демокрация се плашим от избори? Най-доброто лекарство за една демокрация са изборите“, смята Станев.

„Ами, уважаеми избиратели, вие решете. Направете така, че да има стабилно мнозинство. Направете така, че да ма кабинет. С удоволствие ще поемем тази отговорност. Готови сме. Всичко е в ръцете на суверена. Да, време е за друго и то е всичко различно от това, което наблюдаваме до момента“, категоричен бе той.

Той посочи Слави Трифонов като пример за истински патриот. Той ще носи своята отговорност към българските граждани до край, гарантира Станев.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

7064a53c0 kmet bata bnt - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Арестуваха гербаджийски кмет на поморийско село за купуване на гласове

Арестуваха гербаджийски кмет на поморийско село за купуване на гласове

031c5dd2a rashkov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бойко Рашков: За по 30 лв. хората съдействат на една неизрядна политическа машина

Бойко Рашков: За по 30 лв. хората съдействат на една неизрядна политическа машина