in

Финансовото министерство не подкрепя промените в бюджета на НЗОК

Министерството на финансите няма да подкрепи промените в бюджета на НЗОК. Това заяви министърът на финансите Асен Василе по време на заседанието на Тристранния съвет за сътрудничество.

Причината са заложени 14 млн. лева за разходи на НЗОК. „Числото „5 341 312,9“ се заменя с „5 475 812,9“, се посочва в законопроекта.

Димитър Манолова от КТ „Подкрепа“ защити разходите като заяви, че всички плащания, които НЗОК извършва са предвидени в закона.

Фрог Нюз

What do you think?

26 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

bc7aa370a gulub donev nova - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Целта на скока на пенсиите – по-добро качество на живот за бъдещите пенсионери

Целта на скока на пенсиите – по-добро качество на живот за бъдещите пенсионери

638446 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - 12 години имаха на разположение от герб , да подкарат държавата в правилна посока

12 години имаха на разположение от герб , да подкарат държавата в правилна посока