in

Харизанов обясни за скрития мотив за войната между Рашков и Иван Гешев

Ако има конфликт между Иван Гешев и Бойко Рашков, той е реципрочен. Първо Гешев е атакуван от хората, които олицетворяват протестите от миналото лято, и второ, може да се води война само между равностойни субекти.

Гешев е избран от всички 27 члена на ВСС за срок от 7 години, докато господин Рашков е служебен министър, чийто мандат приключва от етично и морално съображение поне с провеждането на изборите. Колко дълго след това ще продължи служебното правителство до избор на редовно, това е друга тема. Това каза анализаторът Георги Харизанов в “Пресечна точка” по Нова ТВ.

Така че оттук нататък след две-три седмици, ако гражданинът Рашков ще продължи да воюва с Главния прокурор, това едва ли ще интересува когото и да е било. Когато има някакви факти и доказателства, че Гешев е уронвал престижа на съдебната власт, тогава ще коментирам. В момента той очевидно не е симпатичен на господин Рашков.

До момента няма как да имам особено доверие на Рашков за нещата, които сега приказва, защото и вчера споменах, вносът на македонци, подслушванията на политици, всичко, което ще остане за по-нататък… Опитвам се да гледам, да видя причина, за да взимам насериозно думите на Рашков, но тя все повече отсъства.

Там приказките са много повече от фактите и желанието да се попадне на всяка цена в камерите. При него, както казах, той е служебен министър, чийто мандат изтича тази неделя, така че трудно би могъл като равностоен да води война с Иван Гешев, чийто мандат тепърва предстои, каза още Георги Харизанов.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

d3f6e956443341b2923f014c1b7c2146 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бойко Борисов: Рашков е като лъжливото овчарче!

Бойко Борисов: Рашков е като лъжливото овчарче!

6737912 fit gallery slider - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Прокурори скочиха на Бойко Рашков

Прокурори скочиха на Бойко Рашков