Home » България » Хванаха 19 пияни шофьори за ден

Хванаха 19 пияни шофьори за ден

Сподели новината

В рамките на изминалия ден МВР установи общо 19 водачи, качили се зад волана след употреба на алкохол, съобщиха от министерството.

Единайсет от тях са шофирали след употреба от 0,5 до 1,2 промила, а осем – с над 1,2 на 1000, двама са отказали тестване, показват междинните резултати от специализираната полицейска операция за спазване на Закона за движение по пътищата..

Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират шестима водачи, трима са отказали тестване.

В рамките на полицейската операция са проверени 12 543 моторни превозни средства. Извършен е контрол 15 456 водачи и пътници. Съставени са 3599 фиша и 961 акта за установени административни нарушения.

По-рано днес от МВР съобщиха, че един човек е загинал, а 33-ма души са ранени при 21 тежки катастрофи през последното денонощие в страната.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар