Home » България » Христо Иванов: Ерата ”Борисов” приключи, парламент и правителство ще има

Христо Иванов: Ерата ”Борисов” приключи, парламент и правителство ще има

Сподели новината

Парламент ще има, а за съставяна на правителство смятам, че отговорността ще надделее. Готови сме да съставим правителство. И в миналия парламент показахме, че имаме много ясни цели. Готови сме на сътрудничество с протестните партии – партиите на промяната. Това заяви съпредседателят на ”Демократична България” (ДБ) Христо Иванов.

ГЕРБ приключиха като управляваща безалтернативна сила. Ерата „Борисов“ приключи, смята съпредседателят на ДБ.


Според Иванов на тези избори ще излязат хора, които досега не са искали да гласуват.


В следващият парламент „Демократична България“ ще създаде комисия „Росенец“, за която не им е стигнало времето в последното НС, посочи още той пред БНТ.


Делян Пеевски дори не е привикан като свидетел по санкциите. Не лицето Иван Гешев е проблемът, а системата, категоричен бе Христо Иванов.


Той потвърди, че подкрепя протестът срещу главния прокурор.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената