Home » България » Цвета Маркова: Прокуратурата трябва да се е самосезирала за Борисов и бизнесмена

Цвета Маркова: Прокуратурата трябва да се е самосезирала за Борисов и бизнесмена

„Прокуратурата би трябвало да се е сезирала сама, без да е необходимо министърът да подава сигнал. Това е в рамките на нейните правомощия. Най-вероятно, вече има образувана прокурорска проверка. Какво по-точно ще проверява, ще разберем по-късно”.

Това заяви пред NOVA бившият председател на ДКСИ Цвета Маркова по повод твърдението, че бившият премиер Бойко Борисов лично е заплашвал бизнесмен.

По думите ѝ, при всички случаи ще бъде изслушан човекът, за когото се твърди, че е бил заплашван.

„Вероятно, той ще трябва да обясни защо не го е подал своевременно. Вероятно ще каже, че го е било страх. Вероятно заплашващият го ще каже, че не го познава. Мисля, че подобни ситуации и прокурорски проверки вече сме виждали”, добави Маркова, като добави, че се надява на задълбочена и професионална проверка.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената